http://www.scooter-dele.dk

Salg og levering

Nedenstående er Scooter-dele.dk's leverings- og salgsbetingelser.

Leverancens omfang

Scooter-dele.dk vil levere varerene i den mængde, som er oplyst på ordrebekræftelse og faktura.

Vejledning

Med leverancen kan følge monteringsvejledninger, i det omfang, dette måtte være udarbejdet. Måtte køber herudover ønske yderligere rådgivning henviser vi til vores sektion "Tech-tips" på Scooter-dele.dk's side. Denne er udelukkende af vejledende art.

Levering

Leveringstiden er normalt 1-2 hverdage. Der tages forbehold for udsolgte varer og varer i restordre.
Ved leveringstid menes den tid, der går fra vi modtager ordren til den er leveret.

For at være sikker på at en bestillingen afsendes samme dag, skal ordretidspunktet fra mandag til torsdag SENEST være kl. 14.30 (PostNord) og 14.00 (GLS), fredag er seneste ordretidspunkt hhv. 13.30 og 13.00 - modtages ordren senere en de givne tidspunkter afsendes pakken først næst komne hverdag.

Ved levering med PostNord, husk da at tjekke SPAM-filteret for mails, de sender informationer/koder ud vedr. forsendelsen og da der er meget spam fra PostNord, ender disse mails tit i SPAM-filtrene.

Levering til Norden

Alle ordrer er inkl. 25% moms! Vi sender ikke uden moms og returnerer ej heller. Det er KUN muligt at få sendt pakker til Sverige - vi har valgt ikke at sende til bla. Grønland og Færørene da fragtomkostningerne og problemerne med transportmetoderne og told har vist sig at være alt for store! Vi sender heller ikke til Norge da det er udenfor EU.

Levering med Modtagerflex (PostNord)

Har du tilmeldt dig Modtagerflex, vil postbudet først ringe på for at aflevere pakken til dig eller en anden person på adressen. Er du ikke hjemme, vil postbuddet placere din forsendelse på det sted, som du har valgt i din tilmelding.

Vi henviser til PostNord, og deres betingelser for Modtagerflex. Du kan læse mere og tilmelde dig her.

Vigtigt! Anføres i ordren, at forsendelsen må placeres et bestemt sted, vil der kun blive taget højde for dette, hvis kunden er tilmeldt Modtagerflex. Scooter-Dele.dk kan ikke anføre på forsendelsen, hvor den evt. skal henstilles.

Erstatningsansvar Ved Modtagerflex har PostNord et erstatningsansvar. Du kan læse mere i henvisningen til Modtagerflex ovenfor. 

Risikoen for varerne

Risikoen for de bestilte varer overgår til køber når forsendelsen er stregkode-registreret. Derefter er det en sag mellem kunde og forsendelsesfirmaet.

Reklamationspligt over mangelfuld eller fejlagtig levering

Hvis leverancen ikke er i overensstemmelse med den medfølgende faktura, skal køber reklamere indenfor rimelig tid. I modsat fald mistes retten til at gøre indsigelser mod mangelfuld eller fejlagtig levering!

Reklamationspligt ved fejl og mangler

For at påberåbe, at varen lider af fejl eller mangler, skal køber anmelde fejlen eller manglen til Scooter-dele.dk indenfor rimelig tid, efter fejlen er opdaget. Køber skal angive og på forlangende vise, hvori fejlen eller manglen består.

I forbindelse med reklamation formodes fejl indtil 6 måneder efter leveringen at have været til stede på leveringstidspunktet, med mindre Scooter-dele.dk kan sandsynliggøre andet, og hvis der i øvrigt ikke foreligger omstændigheder, der tyder på, at kunden selv har påført varen eller på anden måde selv været skyld i fejlen, eller med mindre der er tale om en vare med en forventet levetid på under 6 måneder - dette kan være sliddele, batterier, udstødningsrør mm.

Scooter-dele.dk's mangel ansvar

Vores mangel ansvar følger købelovens regler. Herunder skal det særligt præciseres, at hvis varen er mangelfuld, kan køber stille krav om afhjælpning, omlevering, ophævelse af købet (hvis manglen er væsentlig) eller et passende afslag i prisen. Scooter-dele.dk kan dog, hvis køberen vælger at kræve ophævelse af købet eller afslag i prisen, nægte dette og i stedet, tilbyde afhjælpning eller ombytning.

Ansvarsbegrænsning Scooter-dele.dk påtager sig ansvar i henhold til den til enhver tid gældende lovgivning herom, men påtager sig ikke ansvar i videre omfang, end hvad der af loven følger.

Produktansvar Scooter-dele.dk er ansvarlig for produktet i henhold til den til enhver tid gældende lovgivning herom, men påtager sig ikke ansvar i videre omfang, end hvad der af loven følger.

Ved bestillinger fra forhandlere og/eller store (tunge) forsendelser (over 30kg) vil der opleves en meget høj fragtpris, da vi skal opdele forsendelsen i 2 eller flere pakker! Prisen reguleres selvfølgelig til den faktisk pris i forhold til vægten på pakkerne. Der modtages en ordrebekræftelse, når ned reguleringen er sket.

Forsendelse med GLS

  • GLS PakkeShop fra kr. 51,- (kan KUN benyttes til pakker optil 20kg)
  • Omdeling til private fra kr. 79,-
  • GLS Erhverv fra kr. 57,-

Omkostningerne på forsendelserne afhænger af vægten på den samlede forsendelse og det er først muligt at se den endelige fragtpris efter indtastning af leveringsoplysningerne.

HUSK!!! Hvis der vælges erhvervslevering til en adresse, hvor der IKKE er tilknyttet et CVR-nummer laves forsendelsen om til levering til nærmeste pakkeshop/posthus, uden mulighed for returnering af fragtdifferencen!

Hvis man som privat ønsker pakken omdelt SKAL man vælge med omdeling og IKKE erhvervslevering, heller ikke selvom man sparer et par kroner.

Når en pakke ikke afhentes rettidigt, 7 dage fra ankomst til pakkeshop eller postbutik, returneres den for Scooterlands regning. Det vil sige at hvis man ønsker pakken fremsendt igen koster det endnu et fragtgebyr, ønsker man ikke pakken fremsendt igen koster det ligeledes et fragtgebyr (for returnering), som fratrækkes det returnerede beløb for reservedele (fragten frem returneres ikke). 

Det forudsættes at disse handelsbetingelser er læst inden bestilling og man skal være opmærksom på at pakken derfor kan blive leveret på en anden måde end med omdeling!

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse. Vi registrerer dine personoplysninger for at kunne leverer din bestilling til dig.

Personoplysningerne registreres hos Scooter-Dele.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Som registreret hos Scooter-Dele.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@scooter-dele.dk.

Når du handler hos os sender vi dit navn, e-mail og ordrenummer vores forsendelsesvirksomheder PostNord, GLS, som opbevarer og behandler dine data så længe dit køb varer. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige hos Scooter-Dele.dk er vores webansvarlige.

I forbindelse med dit køb, logger vi ligeledes din IP adresse. Denne vil ALDRIG bliver overgivet til andre end politiet, og kun i forbindelse med en evt. sag. Du kan altid kontakte den dataansvarlige på vores mail: info@scooter-dele.dk.

Prisgaranti

Hos Scooter-dele.dk bestræber vi os på, at tilbyde dig den laveste pris på reservedele, tilbehør og udstyr til din scooter. Hvis du ser en identisk vare til en lavere pris et andet sted, kan du få varen til minimum samme pris hos os - hvis varen hos er markeret med badgen "Prisgaranti". Følgende vilkår skal være opfyldt for, at du kan benytte dig af vores prisgaranti:

  • Varen skal være på lager i den butik, vi matcher.
  • Dokumentationen skal være i form af en henvisning til en hjemmeside eller print.    
  • Prisgarantien gælder kun for priser, der er aktuelle på købsdatoen.    
  • Prisgarantien dækker udelukkende varer omfattet af danske regler for moms og told.    
  • Demovarer, bestillingsvarer og specielt fremstillede varer er undtaget fra prisgarantien.
  • Prisgarantien gælder ikke forhandler kunder.
  • Henvendelser om prisgaranti skal ske i forbindelse med et køb, kan ikke benyttes med tilbagevirkende kraft.

Fortrydelsesret / returnering

Køber kan i overensstemmelse med lov om visse forbrugeraftaler fortryde aftalen. Det forudsætter, at Scooter-dele.dk modtager retur varerne senest 21 dage efter faktura dato, og at køber returnerer det modtagne til Scooter-dele.dk i samme stand og mængde, som ved modtagelsen. Dog forlanger vi, at varen returneres i hel original emballage. El-dele kan kun returneres, hvis de er ubrugt og i plomberet emballage.

Vores retur adresse er: Scooter-dele.dk, K. Christensensvej 5, 9200 Aalborg SV

Omkostninger ved returnering betales altid af køber.

Skulle du mod forventning ikke nå at hente din pakke inden den, af fragtfirmaet givne frist, vil udgiften til returnering i første omgang tilfalde Scooter-Dele.dk. En af to ting er her muligt - du ønsker ikke at få tilsendt bestillingen igen, hvorefter returneringsgebyret fratrækkes det krediterede beløb for bestillingen. Du ønsker at få pakken tilsendt igen, hvorefter du skal betale for returneringen og fremleveringen igen.