http://www.scooter-dele.dk

Retur/Reklamation

Retur/Reklamation og RMA Rapport
Vejledning til returnering af varer.

Ved returnering af varer skal du gøre flg.:

  1. Udfyld altid en reklamationsrapport, "RMA"
  2. Vedlæg altid kopi af original faktura
  3. Send det hele samlet i forsvarlig indpakning
  4. Pakken sendes franko, dvs. at du betaler portoen
  5. Retur adressen er Scooter-dele.dk - K. Christensensvej 5 - 9200 Aalborg SV

HUSK! Når du sender retur, SKAL der udfyldes en RMA RAPPORT, som sendes med varen, og der SKAL vedlægges KOPI AF ORIGINAL FAKTURA - er faktura bortkommet kan vi ikke hjælpe dig.

Hent RMA rapport her: REKLAMATIONSRAPPORT

Vigtigt!

Returnerede varer, hvor RMA mangler eller ikke er tilstrækkeligt udfyldt, vil ikke blive ekspederet!

Fakturaen er din garanti for købet af varen. Mangler du fakturaen, kan du ikke returnere varen eller lave en reklamation.

Returret

Skulle du, mod forventning, fortryde et køb, kan du indenfor 21 dage efter fakturerings dato returnere det købte. Det forudsættes, at varen returneres til os i samme stand og mængde samt tilbageleveres i hel original emballage. Varen skal jo kunne sælges som ny igen.

Et godt råd

Har du haft monteret nogle af delene, og er der synlige mærker efter monteringen kan dette ikke returneres, da det ikke kan sælges som nyt. Har du haft benzin i en karburator, kan den ikke returneres, da den heller ikke er ny længere. Lad være med at sende noget retur som du ikke selv ønsker at modtage som nyt!

Varer med synlige mærker efter montering vil blive returneret til køber for dennes regning!

El-dele tages kun retur i ubrudt emballage. Har delen været monteret eller forsegling brudt, returneres den ikke.

Reservedele, der er specielt fremskaffet til den specifikke kunde, tages ej heller retur.

Omkostninger ved returnering betales af køber. 

Pakker, der sendes til PakkeBoks, posthus eller andre afhentningssteder behandles IKKE - vi afhenter ikke pakker - pakken vil blive tilbage sendt til dig - så HUSK! Send pakken som erhvervspakke MED omdeling!

 

Vi gør opmærksom på følgende 

Hvis defekte/reklamationsvare, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden ikke konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden inkl. et fragtgebyr. Montering af el-dele sammen med andet el-arbejde på scooteren anses som fejlmontering, da fremgangsmåden ikke objektivt kan redegøres for. 

Alle returvarer skal sendes franko. Det betyder, at du selv skal betale for fragt. Returpakker på efterkrav vil blive afvist.

Defekter

Scooter-Dele.dk dækker ikke følgeskader, mekaniker udgifter eller skader ved monteringsfejl. F.eks hvis defekter på en købt varer har ødelagt andre dele, er det kun muligt at få erstattet den købte (defekte) vare. Dette betyder f.eks. at et ødelagt nåleleje erstattes, men andre dele der har taget skade f.eks. cylinder, motorblok, krumtap o.lign. ikke erstattes. Scooter-Dele.dk dækker heller ikke udgiften til transport til f.eks. værksted.

Vær opmærksom på at tuningsdele ikke er omfattet af de almindelige reklamations betingelser, fordi dette er højtydende dele, der bliver udsat for en ekstrem høj belastning, hvorfor der ikke kan ydes garanti herpå, udover fabrikationsfejl - derfor er det yderst vigtigt at køber tjekker reservedelene før montering.

Fejllevering

Skulle vi, mod forventning, komme til at levere en forkert vare, skal denne sendes retur med kopi af faktura og en udfyldt RMA. Varen skal sendes franko med omdeling. Det betyder, at du skal lægge ud for forsendelsen. Når varen bliver ombyttet og returneret, refunderes forsendelsesbeløbet. Pakker, der sendes pr. efterkrav, vil blive afvist.

Retur adressen er: Scooter-dele.dk - K. Christensensvej 5 - 9200 Aalborg SV

Du kan ikke møde personligt op på vores adresse og returnere, ombytte eller reklamere varer!

Returvare

Vedlagt  returvaren skal en kopi af original fakturaen altid forefindes. Ellers kan vi ikke gennemføre din returnering. Husk at oplyse os dine bank informationer (reg.-nr. og kontonr.), så vi kan overføre beløbet direkte til din konto. Dette vil ske efter 5 hverdage, fra vi har modtaget alle de korrekte oplysninger. Henvendelser vedr. returvare skal ske på mail til kbl@scooter-dele.dk. Husk at oplyse faktura- og ordre nr.

Reklamationsret

Husk altid at gemme fakturaen som garantibevis. Hvis du skulle være uheldig, at en vare går i stykker, skal du blot returnere varen til os sammen med en kopi af fakturaen og en RMA samt en kort beskrivelse.

OBS!!! Reklamationsretten/garanti dækker IKKE låseringe, stempelringe, nålelejer og manglende/forkert tilkøring, inddysning og/eller manglende/forkert motor/smørreolie!!